Вбивство охоронця Порошенка: боксеру Очеретяному оголосили підозру

13:42, 4 января 2019
За вчинене чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
Вбивство охоронця Порошенка: боксеру Очеретяному оголосили підозру
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За процесуального керівництва прокурорів Київської місцевої прокуратури №6 оголошено про підозру чоловіку, який 2 січня на Печерську під час вуличного конфлікту наніс смертельну травму місцевому жителю, передає прес-служба столичної прокуратури.

Підозрюваний, який вигулював собак, вступив у словесну суперечку із перехожими чоловіками і під час цього конфлікту вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці.

Наразі вказану особу затримано на підставі ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

До суду готується клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 2 січня в Києві на вулиці Саперне поле, 12 сталося вбивство. Інцидент трапився близько 22:30 вечора на прибудинковій території ЖК «Французький квартал».

Після цього, 3 січня, підозрюваний у вбивстві Василя Хмелюка — Петро Очеретяний здався співробітникам Печерського управління поліції.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді