Кривава різанина під Львовом: неадекват поранив ножем двох підлітків

08:45, 21 января 2019
Зараз триває досудове розслідування.
Кривава різанина під Львовом: неадекват поранив ножем двох підлітків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львівській області поліцейські затримали зловмисника, який поранив ножем двох своїх знайомих. Встановлено, що сімнадцятирічні хлопці отримали тілесні ушкодження внаслідок конфлікту, що раптово виник під час вживання спиртного, передає Прозахід.

Як попередньо встановили поліцейські, ножові поранення отримали двоє сімнадцятирічних хлопців. В одного з них медики діагностували колото-різану рану черевної стінки, в іншого — різану рану стегна.

Також встановлено, що поранень потерпілим близько 23.00 завдав їх 35-річний односелець, у будинку якого компанія вживала спиртне. Між ними виник конфлікт, під час якого господар кухонним ножем поранив своїх гостей.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про криваву бійку з різаниною, яка сколихнула Закарпаття. На місці злочину було виявлено холодну зброю, що нагадувала меч. Один із чоловіків був поранений в шию та спину.

Також ми повідомляли про різанину через ревнощі, що трапилась на Рівненщині. Під час застілля 31-річний чоловік рaптово виxопив ножа з рук і почав завдавати удари спочaтку чоловікові, а потім його співмeшканці.

 

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді