Смерть студентки в Житомирській області: сестра загиблої розповіла подробиці

01:00, 26 января 2019
Сестра відкрила шокуючі подробиці.
Смерть студентки в Житомирській області: сестра загиблої розповіла подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На початку поточного місяця стався кричущий інцидент на Житомирщині: 21-річна студентка Ірина Дворецька загинула після того, як її вигнав з салону водій автобуса. Дівчина просто не витримала сильних морозів, а маршрутник виставив її тільки через те, що не було грошей на проїзд, повідомляє znaj.ua.

Нещодавно вдалося поспілкуватися із з сестрою загиблої. Наталя розповіла, що Ірина їхала до мами, яка в Олевську перебувала в лікарні з вірусним захворюванням. Вранці матір повинні були перевезти в Житомир, Ірина забула гроші вдома.

"Що саме сталося в маршрутці, я точно не знаю, бо мене там не було. Але кажуть, що почався конфлікт з водієм", — коментує Наталя.

Сестра покійної стверджує, що їй сказали оплатити проїзд, а коли грошей не знайшлося, водій просто відкрив двері і висадив її посеред траси. До місця призначення дівчині лишалося більше кілометра, а у такі морози не кожен витримає пройти тривалу дистанцію. Потім студентка і взагалі заблукала, нічого не сказала про конфлікт з водієм.

"Я подумала, що вона йде уздовж траси біля нашого села. Це була наша остання розмова", — розповіла Наталя.

Через деякий час сестра дзвонила своїм друзям, але ніхто не взяв телефон, а коли вранці Наталя сама намагалася додзвонитися до сестри, то її телефон був відключений.

"Ми одразу почали її шукати, звернулися в поліцію. Шукали майже три дні. На автостанції нам повідомили, що Іра виходила з автобуса в районі села Перга. Сказали, що вона вийшла сама, але я в це не вірю. Батько знайшов Іру в лісі 10 січня. Вона була мертва", — заявила сестра загиблої.

Пасажири, котрі теж були в тому злощасному автобусі, не підтвердили, що бачили все на власні очі — швидше за все, просто побоялися давати свідчення у суді.

"В якому б стані вона не була, з автобуса сама б не вийшла. У неї була мета — доїхати до райцентру. Що стосується того, чи була вона напідпитку, то не можу нічого стверджувати — напередодні ж було Різдво. Самі розумієте, молодь. Але я точно знаю, що Іра не пішла б одна гуляти вночі по трасі. Її явно висадили", — зазначила Наталя.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що труп замерзлої дівчини під Житомиром знайшов її батько-лісник.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва