На вимаганні 250 тисяч хабара викрили посадовця Укрзалізниці

22:08, 28 января 2019
СБУ затримала співробітника Укрзалізниці під час отримання хабара.
На вимаганні 250 тисяч хабара викрили посадовця Укрзалізниці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 28.01.2019, прокуратурою міста Києва спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та слідчими НП України затримано на одержанні неправомірної вигоди службову особу Філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» та посередника, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

У ході слідства, яке проводилось за співпраці з департаментом безпеки АТ «Укрзалізниця», встановлено, що службовець Філії вимагав від підприємця 250 тис. гривень хабара за надання в оренду майна державної установи.

У ході документування злочину чиновника, а також особу, залучену ним у якості посередника, затримано в одному з столичних ресторанів під час одержання першої частини неправомірної вигоди.

На даний час затриманим особам готується підозра за ст. 368 КК України. На місці події тривають слідчі дії.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що підозрювані впродовж грудня 2015 року — березня 2017 року організували закупівлю ПАТ «Укрзалізниця» стрілочної продукції за завищеними цінами із залученням підконтрольних підприємств-посередників.

Також, повідомлялось, що помічнику одного з народних депутатів України, колишньому посадовцю АТ «Укрзалізниця», повідомлено про підозру у заволодінні 93,27 млн грн УЗ. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде