Трагедія у Харкові: чоловік порізав трьох людей у кафе

23:59, 31 января 2019
Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.
Трагедія у Харкові: чоловік порізав трьох людей у кафе
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харкові поліція затримала 33-річного раніше судимого чоловіка, який скоїв замах на умисне вбивство трьох людей. Під час розслідування було встановлено, що у нічний час доби чоловік знаходився в кафе, передає прес-служба поліції області.

Після вживання спиртних напоїв між ним та трьома громадянами виник конфлікт. В результаті зловмисник ножем наніс кілька ударів в область грудної клітини 32 та 36-річним чоловікам та 30-річний жінці. Всі потерпілі доставлені до лікарні, наразі стан їх здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2, ст. 15, п. 1, ч. 2, ст. 115 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Зараз вирішується питання про затримання зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про криваву бійку з різаниною, яка сколихнула Закарпаття. На місці злочину було виявлено холодну зброю, що нагадувала меч. Один із чоловіків був поранений в шию та спину.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді