ДФС повідомила про можливості електронного кабінету для фізичних осіб

13:25, 6 февраля 2019
Фізичні особи мають можливість користуватися всіма функціями.
ДФС повідомила про можливості електронного кабінету для фізичних осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Для 44,5 млн фізичних осіб-платників податків в електронному кабінеті запроваджено онлайн доступ до відомостей про об’єкти рухомого та нерухомого майна, які є об’єктами оподаткування (транспортні засоби, об’єкти нерухомості тощо), котрі надходять до ДФС з відповідних реєстрів інших державних органів, повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Крім того, фізичні особи, які користуючись сервісами електронного кабінету, мають можливість сплатити податки та збори, перевіряти стан розрахунків з бюджетом та подати Декларацію про майновий стан та доходи, скориставшись сервісом «Автозаповнення Декларації на основі даних ДФС». А ще ім. надається можливість сформувати та надіслати запити щодо отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків і отримати відповіді на такі запити та іншу корисну інформацію.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала про те, як отримати податкову знижку на освіту дитини.

Крім того, ми повідомляли, що платники податків можуть отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, скориставшись електронними сервісами ДФС

Була на нашій сторінці й інформація про те, як змінити електронну поштову скриньку в Єдиному державному реєстрі декларацій. Відповідну інструкцію оприлюднило Національне агентство з питань запобігання корупції.

Додамо, НАЗК опублікувало інфографіку та відео, що роз’яснюють механізм роботи системи автоматизованого контролю декларацій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва