Декларування-2019: НАЗК повідомило, як змінити електронну поштову скриньку

14:51, 18 января 2019
Для зміни електронної поштової скриньки не потрібно отримувати новий КЕП.
Декларування-2019: НАЗК повідомило, як змінити електронну поштову скриньку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції оприлюднило інструкцію щодо зміни електронної поштової скриньки (за необхідності).

1. Якщо Ваша електронна поштова скринька, з якою Ви зареєструвались у Реєстрі, підпадає під обмеження, або Ви втратили доступ до неї, для її зміни у персональному кабінеті Реєстру необхідно:

- створити (або використовувати іншу) особисту поштову скриньку.

1) після цього слід авторизуватися в Реєстрі за адресою: https://portal.nazk.gov.ua за допомогою кваліфікованого електронного підпису (далі КЕП);

2) перейти у вкладку «Мій профіль», натиснути кнопку «Змінити контактні дані», у полі «Новий е-mail» вказати нову поштову скриньку та натиснути кнопку «Змінити E-mail»;

3) на нову поштову скриньку надійде лист «Зміна E-mail | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ». Для зміни поштової скриньки перейдіть за посиланням у листі, повторно здійсніть вхід у Ваш персональний кабінет та перевірте вкладку «Мій профіль». У полі «E-mail» повинна бути зазначена вже змінена електронна поштова скринька.

«Звертаємо увагу! Для зміни електронної поштової скриньки у Вашому персональному кабінеті Реєстру не потрібно отримувати новий КЕП», — зазначили в НАЗК.

2. Якщо Ваша електронна поштова скринька, з якою Ви зареєструвались у Реєстрі, підпадає під обмеження, або Ви втратили доступ до неї та при цьому отримали новий КЕП, необхідно:

1) створити (або використовувати іншу) особисту поштову скриньку, з якої необхідно написати лист на адресу електронної пошти [email protected]. У темі листа зазначити: змінено КЕП та e-mail;

2) у тексті листа зазначити Ваше П.І.Б., реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) та правильну (нову) адресу персональної електронної поштової скриньки;

3) через деякий час Ви отримаєте відповідь та інструкцію по зміні КЕП в Реєстрі. Після виконання запропонованих дій Ви можете здійснити вхід до Реєстру з новим КЕП. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у складі Держфіскальної служби з’явився новий підрозділ — Департамент трансфертного ціноутворення.

Крім того, ДФС запровадила сервіс з автоматичного заповнення декларації.

Також нам стало відомо, що Державною фіскальною службою України в рамках підготовки проекту Антикорупційної програми розпочато процес формування персонального складу Комісії з оцінки корупційних ризиків.

Варто зазначити, ДФС пояснила, коли не подається річна декларація про майновий стан і доходи.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду