Тримав на британських рахунках: суд арештував $300 тисяч екс-голови ДФС

17:59, 14 февраля 2019
Гроші він не відображав у жодній з декларацій.
Тримав на британських рахунках: суд арештував $300 тисяч екс-голови ДФС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колегія суддів Шевченківського районному суду Києва задовольнила клопотання прокурора САП про арешт майже 300 тис. доларів США, що перебували на британських рахунках колишнього голови Державної фіскальної служби України. Про це передає прес-служба САП.

Як вже повідомлялося, екс-голова ДФС щонайменше протягом 3 років мав у розпорядженні кошти у сумі 297 730 доларів США на рахунку у фінансовій установі на території Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. Проте ці гроші не відображались у жодній з декларацій обвинуваченого під час його перебування на посадах державного службовця, за винятком декларації кандидата в Президенти України, поданої відразу після інформування обвинуваченого про виявлення цих коштів правоохоронними органами.

Крім того, суд додатково розглянув та відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту про скасування обов’язків, покладених на обвинуваченого.

Наступне засідання призначено на 16:00 3 березня 2019 року.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками головного управління внутрішньої безпеки ДФС України та управління СБУ в Черкаській області 27.12.2018 в Черкасах у порядку ст. 208 КПК України затримано начальника одного з відділів головного управління ДФС у Черкаській області під час отримання від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірної вигоди в розмірі 5 тис. грн за невтручання в господарську діяльність.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва