Займався хабарництвом: прокуратура затримала керівника відділу ДФС

18:02, 27 декабря 2018
На цей час проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії.
Займався хабарництвом: прокуратура затримала керівника відділу ДФС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України та Управління СБУ в Черкаській області 27.12.2018, в м. Черкаси, в порядку ст. 208 КПК України затримано начальника одного з відділів Головного управління ДФС у Черкаській області під час отримання від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірної вигоди в розмірі 5 тис. грн. за невтручання в господарську діяльність, передає прес-служба прокуратури Черкаської області.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Житомирській області на хабарі погорів заступник керівника однієї з місцевих прокуратур. Прокурор вимагав 2 тисячі доларів від адвоката обвинуваченого.  

Крім того, управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Державного бюро розслідувань, ГПУ спільно із співробітниками ГУБКОЗ СБ України та слідчими Нацполіції України 26 грудня затримано на гарячому керівника одного із структурних підрозділів комерційного банку, яка налагодила протиправний механізм вимагання та отримання неправомірної вигоди від фізичних та юридичних осіб за безперешкодне придбання майна, яке знаходиться на балансі банку.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді