Стрілянина московського попа на Волині: з'явилися подробиці

07:45, 25 февраля 2019
Священик стріляв з гладкоствольної рушниці дробом.
Стрілянина московського попа на Волині: з'явилися подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У ніч на суботу, 23 лютого у селі Жидичин Ківерцівського району місцевий священик УПЦ МП, протоієрей Володимир Гелета стріляв з рушниці по активістах, які організували цілодобове чергування біля храму. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Активісти вирішили організувати цілодобове чергування біля церкви. Аби прихильники УПЦ МП не робили якихось провокацій, не було спроб відібрати храм. На подвір’ї церкви поставили бочки, розвели в них вогонь, аби грітися.

Священик стріляв з гладкоствольної рушниці дробом. Вистрілив один раз – люди заховалися за кут храму. Всього він зробив чотири постріли.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що священик вів прицільний вогонь з вогнепальної зброї. При цьому він вигукував: «Я стріляю», а також «Даю годину і всіх буду розстрілювати».

Також нам стало відомо, що Одеські правоохоронці затримали водія, який стріляв в іншого водія. Інцидент стався опівдні на вул. Чорноморського козацтва. Обурений тим, що його автомобіль «підрізала», як йому здалося, інша машина, зловмисник наздогнав її і змусив водія зупинитися.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва