Аваков запропонував робити засідання Кабміну закритими

14:00, 20 марта 2019
Міністр внутрішніх справ пропонує на час проведення передвиборчої кампанії проводити засідання в закритому режимі.
Аваков запропонував робити засідання Кабміну закритими
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує проводити засідання Кабінету міністрів у закритому режимі на час проведення передвиборчої кампанії. Про це він сказав після спроби лідера Радикальної партії Олега Ляшка зірвати засідання, інформують «Українські Новини».

«Я пропоную на період виборчих перегонів робити засідання уряду закритими, щоб ми могли працювати, а не використовувати роботу уряду для агітації», — сказав міністр.

У свою чергу, прем'єр-міністр Володимир Гройсман допустив, що засідання можна робити закритими, якщо будуть приходити групи депутатів. Також Гройсман запропонував проводити «десятихвилинку слави» для депутатів.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін 20 березня проводить засідання. Засідання проходить під головуванням прем'єр-міністра В. Гройсмана.

Також ми повідомляли, що Камінет міністрів України ухвалив проект закону про середню освіту. На його опрацювання визначено 3 дні.

До того ж, ми писали, що Кабінет міністрів ухвалив постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 19 жовтня 2016 року №719»

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду