Позов журналістки до керівника апарату Печерського райсуду Києва: нові подробиці

11:58, 26 марта 2019
Розгляд справи розпочав Окружний адмінсуд Києва.
Позов журналістки до керівника апарату Печерського райсуду Києва: нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд Києва розпочав розгляд справи за позовом головного редактора програми «Схеми», журналістки Наталії Седлецької до керівника апарату Печерського районного суду Києва щодо ненадання їй копії судового рішення, а саме ухвали слідчого судді, якою задоволено клопотання та надано доступ до відомостей про вхідні та вихідні з’єднання абонентського номера, яким вона користується. Про це передає прес-служба суду.

«У своїх позовних вимогах позивачка просить суд визнати протиправною відмову керівника апарату Печерського районного суду Києва щодо надання даного рішення та видати їй відповідне рішення», — йдеться у повідомленні.

Наразі Окружним адміністративним судом Києва було закінчено з’ясування обставин справи і оголошено перерву у судовому засіданні до 28 березня.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Окружний  адміністративний суд Києва відкрив провадження і призначив на  13 травня підготовче засідання в адміністративній справі за позовом ПАТ «НАК «Нафтогаз  України» до Державної аудиторської служби України щодо виплати премії голові правління Андрію Коболєву.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва