10 раз вдарив ножем: суд виніс вирок чоловіку за жорстоке вбивство дружини

16:17, 2 апреля 2019
Зловмиснику суд призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.
10 раз вдарив ножем: суд виніс вирок чоловіку за жорстоке вбивство дружини
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одесі 8 березня 2018 року сталося страшне вбивство: 30-річний чоловік жорстоко розправився з власною дружиною. Про це повідомляє прес-служба судової влади.

Відомо, що конфлікт між подружжям виник унаслідок ревнощів чоловіка.

«Він почав її душити, внаслідок чого потерпіла втратила свідомість. Після цього обвинувачений взяв кухонний ніж і наніс їй більше 10 ударів по різних частинах тіла. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці», — йдеться у повідомленні.

Київський районний суд Одеси 1 квітня 2019 року ухвалив вирок обвинуваченому у вбивстві дружини (частина перша статті 115 Кримінального кодексу України).

«У судовому засіданні обвинувачений зазначив, що під час сварки з дружиною він не міг себе контролювати та досі не розуміє, навіщо так вчинив», — повідомляється у прес-службі.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Також суд задовольнив цивільний позов на користь матері померлої на суму майже 180 тисяч гривень.

У повідомленні зазначено, що вирок суду не набрав законної сили.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Фастові Київської області сталося вбивство. Тіло 43-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті знайшли місцеві жителі. Чоловік довго не виходив на зв'язок, а в його будинку весь час горіло світло.

Крім того, ми писали, що у Києві двоє злочинців вдерлися в квартиру підприємця і заради пограбування закатували чоловіка до смерті.

Також нам стало відомо, що страшний інцидент стався в селі Шабо Одеської області, де чоловік убив дружину, обливши окропом.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде