Елітна ДТП у Києві: п’яний водій протаранив Mitsubishi і зачинився в авто

03:00, 3 апреля 2019
Водій позашляховика Mercedes у стані алкогольного сп’яніння заїхав на парковку супермаркету.
Елітна ДТП у Києві: п’яний водій протаранив Mitsubishi і зачинився в авто
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на парковці супермаркету Novus за адресою вулиця Здолбунівська, 7г, що в Дарницькому районі столиці, сталася аварія за участю автомобілів Mercedes і Mitsubishі. Водій Mercedes перебував в стані сильного алкогольного сп'яніння і ледве тримався на ногах. Про це повідомляє Інформатор.

За словами очевидців, водій позашляховика Mercedes у стані алкогольного сп'яніння заїхав на парковку супермаркету. Автомобіль рухався по дорозі дивно — то гальмував, то знову набирав швидкість. У цей момент з парковки супермаркету виїжджала жінка на Mitsubishi Lancer. Чоловік на Mercedes не помітив автомобіль і врізався в нього.

Після зіткнення, водій позашляховика спробував втекти з місця, проте його вдалося зупинити і затримати. У нього були всі ознаки алкогольного сп'яніння: чоловік ледве стояв на ногах і не міг нічого сказати.

Через аварію у жінки-водія Lancer був стан шоку. Їй викликали швидку допомогу.

Поліцейські повідомили, що чоловік на Mercedes влаштував ще одну аварію в цей вечір на вулиці Березняківській, після чого зник з місця пригоди. Водій позашляховика відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові і зачинився в машині на задньому сидінні. Його друзі, які приїхали на місце подій, сказали, що він погано себе почуває, і теж викликали йому «швидку».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Одесі автомобіль влетів у натовп людейВнаслідок аварії загинув військовослужбовець. Ще двоє нацгвардійців та троє пасажирів автомобілю Opel отримали важкі травми.

Раніше стало відомо, що у Києві п’яна жінка на Volvo в’їхала у вантажівку з нацгвардійцями. Оскільки жінка мала ознаки алкогольного сп’яніння — вона пройшла тест на драгері, який показав 0,74 проміле.

Також ми повідомляли, що у столиці на Набережному шосе між мостом Метро і Пішохідним мостом сталася аварія: лоб у лоб зіткнулися Ford Transit і Renault Logan.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва