НАЗК направило до суду 14 протоколів на заступника голови КМДА

18:05, 11 апреля 2019
НАЗК направило до суду 14 протоколів про адмінправопорушення, складених стосовно Вячеслава Непопа.
НАЗК направило до суду 14 протоколів на заступника голови КМДА
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 14 протоколів стосовно заступника голови КМДА Вячеслава Непопа, а також внесло приписи двом головам облрад, повідомляє прес-служба НАЗК.

НАЗК направило до суду 14 протоколів про адмінправопорушення, складених стосовно заступника голови Київської міської державної адміністрації Вячеслава Непопа. Він, за даними Нацагентства, обіймаючи посаду директора КП «Житлоінвестбуд-УКБ», станом на 30 жовтня 2017 року протягом семи місяців — з квітня по жовтень 2017 р. в умовах реального конфлікту інтересів видавав накази про нарахування премій своєму сину, який працював у його підпорядкуванні. Таким чином, посадовець вчинив адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відповідальність за які передбачено ч. 1 і 2 ст. 172-7 КУпАП.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції прийнято рішення про завершення повної перевірки декларацій за 2015–2017 роки, серед яких подані головою Держрезерву, народними депутатами, суддями.

Також ми писали, що НАЗК направило до суду адмінпротокол щодо кандидата в президенти.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде