Резонансне вбивство у Сумах: у справі неповнолітнього є подробиці

20:58, 11 апреля 2019
Зарічний районний суд Сум викликав свідків.
Резонансне вбивство у Сумах: у справі неповнолітнього є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 11 квітня у зв`язку з необхідністю викликати свідків відкладено розгляд кримінального провадження стосовно неповнолітнього Л., який обвинувачується у закінченому замаху на умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів (ч. 2 ст. 15 Кримінального кодексу України) та умисному вбивстві, вчиненому з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Про це передає прес-служба Зарічного районного суду Сум.

«Наступне відкрите судове засідання відбудеться 16 травня 2019 року о 15:30. Справа розглядається колегіально: головуючий суддя — Капкін О. Б., судді — Шелєхова Г. В., Клименко А. Я. Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 591/7275/15»,  повідомили у суді.

Зазначається, що громадянин обвинувачується у тому, що 10 травня 2015 року, перебуваючи в центрі міста Суми, в ході конфлікту на очах значної кількості людей наніс удари ножем двом потерпілим, від яких один з них помер. На той момент обвинувачений був неповнолітнім.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив власну 75-річну бабусю.

Крім того, ми писали, що під Києвом у селі Калинівка стався замах на вбивство: чоловік під час сварки з товаришем порізав йому горло.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва