Отруєння нацгвардійців на Львівщині: з’явились нові подробиці

20:14, 7 мая 2019
Винним в отруєнні загрожує до 7 років позбавлення волі.
Отруєння нацгвардійців на Львівщині: з’явились нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львівському теруправлінні ДБР розслідують кримінальне провадження за фактом харчового отруєння службовців однієї з військових частин Нацгвардії України. Про це передає прес-служба Бюро.

Слідчі отримали інформацію про отруєння 57 осіб з числа службовців військової частини №4114, розташованої у Львові. Вони прибули в солдатську їдальню та провели огляд приміщення та продовольчих складів військової частини. У ході розслідування були відібрані зразки продуктів харчування з кухні та проби біологічного походження від персоналу їдальні. Отриманий матеріал у даний час досліджують у лабораторії Держпродспоживслужби в Львівській області.

Остаточні висновки про те, що стало причиною харчових отруєнь, можна буде зробити лише за результатами лабораторних досліджень. Наразі стан здоров’я 57 військовослужбовців задовільний, усі вони перебувають під наглядом медиків. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Львівській області з ознаками розладів травлення доставлено у лікарню 57 бійців Нацгвардії військової частини №4114.

Була також інформація про масове отруєння в черкаській школі, де постраждали 75 дітей. Стан усіх школярів різний, але небезпеки для життя немає.

Крім того, відомо про отруєння школярів у Дніпрі. До лікарів звернулися 15 дітей з різних класів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей