Зухвалу банду грабіжників-гастролерів з Донбасу затримали у Києві

23:05, 29 июня 2019
Правоохоронці помітили підозрілих чоловіків, які несли велику сумку з речами до автомобіля.
Зухвалу банду грабіжників-гастролерів з Донбасу затримали у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на Оболоні затримали банду грабіжників. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Під час відпрацювання території Оболонського району правоохоронці помітили підозрілих чоловіків, які несли велику сумку з речами до автомобіля Skoda. Після поверхневої перевірки та огляду вмісту сумки поліцейські виявили у них золоті прикраси, комп’ютерну техніку, хутряні вироби та інше цінне майно. Крім того, у правопорушників знайшли закладні квитанції з ломбарду", - розповіли у відомстві.

Як зазначається, згодом зловмисники зізналися, що ці речі винесли з квартири, до якої потрапили, віджавши вікно.

За даними слідчих, затримані є молодики віком від 35 до 26 років, які приїхали до столиці з Луганської та Донецької областей і раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки та незаконний обіг наркотиків.

Наразі перевіряється інформація про можливу причетність гастролерів до аналогічних злочинів на території Києва та інших регіонів України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру, їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві на Борщагівці неадекватні підлітки під дією алкоголю напали на літнього чоловіка.

Крім того, у мережі з’явилося відео збройного пограбування автозаправки у Дніпровському районі Києва. Грабіжники приїхали на заправку вночі, зайшли до приміщення каси і напали на співробітника. Погрожуючи йому електрошокером, бандити забрали з каси виручку.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області