Кривава помста: 18-річний студент зарізав однолітка в гуртожитку на Вінничині

14:30, 4 июля 2019
За вчинення злочину хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.
Кривава помста: 18-річний студент зарізав  однолітка в гуртожитку на Вінничині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Вінниччині 18-річний студент зарізав у гуртожитку однолітка з того ж навчального закладу, передає прес-служба обласної прокуратури.

"Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства студента одного з навчальних закладів Тульчинського району", — зазначили у прокуратурі, додавши, що до суду скеровано обвинувальний акт.

Злочин був скоєний у березні 2019 року. Як встановили правоохоронці, у гуртожитку між студентами виник конфлікт, який переріс у бійку. Цю суперечку припинили інші студенти.

"Згодом, 18-річний юнак, який отримав легкі тілесні ушкодження, з метою з’ясування обставин конфлікту, через певний проміжок часу, знайшовши свого кривдника, завдав останньому кухонним ножем прямого проникаючого удару в живіт, спричинивши тілесні ушкодження, що виявилися не сумісними з життям", — повідомили у прокуратурі.

За вказаним фактом було розпочато досудове розслідування. 18-річного юнака затримали, йому інкримінували вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України — вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

За вчинення вказаного злочину кримінальним законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одесі на пляжі зарізали студента. Невідомий вдарив ножем у серце громадянина Марокко.

Крім того, у Львівській області знайшли мертвим студента, який три доби не виходив на зв'язок.

Також на Борщівщині сварка між подружжям завершилася реанімаційним відділенням для обох. За попередніми даними, під час сварки чоловік завдав близько двадцяти ударів ножем дружині в живіт, грудну клітину, передпліччя і проникаючий у селезінку. Приблизно стільки ж разів він встиг ударити себе.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва