Підозрюваний у вбивстві чоловіка частково визнав вину: рішення суду

15:05, 22 июля 2019
Підозрюваного в тяжкому злочині триматимуть під вартою до 15 вересня 2019 року.
Підозрюваний у вбивстві чоловіка частково визнав вину: рішення суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчий суддя Шумського районного суду Тернопільської області Олег Ковтунович розглянув клопотання слідчого щодо обрання міри запобіжного заходу 25-річному та 30-річному жителям с. Бриків Шумського району Тернопільської області. Чоловіків підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть), повідомляє прес-служба суду.

Відповідно до матеріалів справи підозрювані нанесли численні удари кулаками та ногами в різні частини тіла гр. К., чим спричинили останньому тяжкі тілесні ушкодження, від яких гр. К. помер.

Прокурор у судовому засіданні підтримав клопотання старшого слідчого ОВС СУ ГУНП в Тернопільській області та зазначив, що підставою для застосування запобіжного заходу підозрюваних у вигляді тримання під вартою є наявність обґрунтованої підозри у вчиненні останнім кримінального правопорушення, а також наявність ризиків, передбачених статтею 177 Кримінального процесуального кодексу України.

Підозрюваний 25-річний житель с. Бриків Шумського району Тернопільської області в судовому засідання надав пояснення та підтвердив той факт, що наніс удари гр. К., та не заперечував щодо запобіжного заходу тримання під вартою, захисник просив суд застосувати більш м’який запобіжний захід та визначити розмір застави.

Підозрюваний 30-річний житель с. Бриків Шумського району Тернопільської області вину свою визнав частково, захисник клопотання прокурора не визнав та просив суд застосувати більш м'який запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя ухвалив обрати щодо підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 вересня 2019 року, без визначення розміру застави.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про вбивство 72-річного чоловіка на Львівщині.

Крім того, ми писали про те, що Зеленський зробив заяву стосовно вбивства  Павла Шеремета.

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси