Вдарив пенсіонерку сокирою: суд призначив грабіжнику 9 років за ґратами

14:50, 22 июля 2019
Потерпіла отримала відкриту черепно-мозкову травму.
Вдарив пенсіонерку сокирою: суд призначив грабіжнику 9 років за  ґратами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Суд Кривого Рогу ухвалив вирок стосовно 27-річного громадянина, який обвинувачується у нападі на пенсіонерку. Про це йдеться на сайті Судової влади України.

Так, при розгляді кримінальної справи встановлено, що 28 грудня 2018 року о 4 годині ранку через незачинені двері до літньої кухні приватного будинку проник обвинувачений.

Чоловік став вимагати від пенсіонерки коштовності та гроші. Після чого обвинувачений вдарив її кулаком в перенісся та, схопивши біля печі сокиру, наніс пенсіонерці три удари в голову.

Зазначається, що потерпіла отримала відкриту черепно-мозкову травму.

Розуміючи, що пенсіонерка не зможе в подальшому завдати нападнику опору, останній з кишені халату потерпілої викрав мобільний телефон марки «Nokia 107» із сім-картою.

В судовому засіданні прокурор довів винуватість чоловіка у скоєні вказаного злочину, а обвинувачений визнав вину і розкаявся у вчиненому. Потерпіла під час судового розгляду просила призначити обвинуваченому суворе покарання.

Вироком суду призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в одному із сіл Київщини чоловік через ревнощі заколов дружину сокирою

Також ми повідомляли про трагедію в Київській області. Чоловік зарубав колегу сокирою і втік.

До того ми писали про загадкове вбивство на Київщині: знайшли труп із проламаною головою, на тілі були численні поранення.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва