Зарубав колегу сокирою і втік: трагедія в Київській області

12:56, 14 марта 2019
Від отриманих поранень потерпілий помер на місці.
Зарубав колегу сокирою і втік: трагедія в Київській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

32-річний чоловік під час конфлікту зі своїм колегою схопив сокиру і кілька разів ударив нею потерпілого по голові.  Від отриманих поранень той помер на місці. Після вбивства підозрюваний зник у невідомому напрямку.

Трагедія сталася 1 березня, про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Установлено, що 32-річний підозрюваний напередодні вбивства приїхав до Київщини у пошуках роботи, де і познайомився з 29-річним загиблим.

Загиблим виявився заробітчанин з Одещини, який також приїхав напередодні на заробітки в село Мостище Макарівського району. Тіло чоловіка з проламаною головою пролежало в будинку кілька днів.

За процесуального керівництва Макарівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). За клопотанням прокуратури, слідчим суддею Макарівського районного суду Київської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинення умисного вбивства, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Київській області теща з сокирою кинулася на зятя. Жінка двічі вдарила співмешканця своєї доньки гострою частиною сокири.

Також ми повідомляли про  загадкове вбивство на Київщині: знайшли труп із проломленою головою, на тілі були численні поранення.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки