Суд просять заборонити призначати начальника Південно-східного теруправління АРМА

14:25, 7 августа 2019
Наразі судом вирішується питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.
Суд просять заборонити призначати начальника Південно-східного теруправління АРМА
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Володимир Орлов просить Окружний адміністративний суд міста Києва застосувати заходи забезпечення позову шляхом встановлення заборони очільнику АРМА призначати інших осіб на посаду начальника Південно-східного територіального управління Агентства. Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

«Зокрема, позивач просить заборонити Голові Агентства з розшуку та менеджменту активів та/або виконуючому обов’язки очільника АРМА, до набрання рішенням у справі №640/13182/19 законної сили, приймати/видавати акт про призначення інших осіб, у тому числі шляхом переведення державних службовців, на посаду начальника Південно-східного міжрегіонального територіального управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Наразі судом вирішується питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів  забезпечення позову», - йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 21 червня 2019 року на посаду начальника управління Північно-східного міжрегіонального територіального управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА), одержаними від корупційних та інших злочинів, призначено Дмитра Жоравовича. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України