На Рівненщині керівник місцевої поліції погорів на хабарі

11:59, 8 августа 2019
Посадовець отримав 39 000 грн неправомірної вигоди.
На Рівненщині керівник місцевої поліції погорів на хабарі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, задокументували факт вимагання й одержання неправомірної вигоди одним із керівників Варашського відділу поліції ГУ Нацполіції в Рівненській області від громадянина. Про це повідомляє прес-служба Бюро.

За попередньою інформацією, правоохоронець вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 39 тисяч гривень за непритягнення громадянина до відповідальності за порушення під час будівництва торгових павільйонів, а також непритягнення до відповідальності того ж громадянина, котрий має статус депутата місцевої ради, за невідображення права власності на павільйони у Декларації про майновий стан.

Посадовця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання неправомірної вигоди. Гроші виявлені та вилучені в повному обсязі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що два чиновники Укрзалізниці вимагали від підприємця хабар у розмірі 270 тисяч гривень.

Також на Львівщині співробітники Служби безпеки України блокували діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян, зокрема представників комерційних структур.

Додамо, що сумський суддя вимагав 26 тисяч доларів хабара. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України