Конфлікт Кличко — Богдан: НАБУ допитає мера Києва

13:25, 9 августа 2019
Національне антикорупційне бюро України допитає Віталія Кличка як заявника.
Конфлікт Кличко — Богдан: НАБУ допитає мера Києва
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне антикорупційне бюро України найближчим часом може допитати мера Києва Віталія Кличка як заявника у справі щодо ймовірної пропозиції хабаря главі Офісу Президента Андрію Богдану. Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає 9 серпня РБК-Україна.

«Справа була зареєстрована, тому що надійшла письмова заява мера Києва Кличка з цього приводу з проханням зареєструвати провадження, і також був публічний виступ керівника Офісу Президента. Це і було приводом для початку розслідування. Звичайно, що розслідування таких справ, коли є така заява, починається з допиту фактичного заявника... Допиту ще не було, але, сподіваюсь, що найближчим часом ми його проведемо», — сказав Ситник.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Віталій Кличко звернувся до Національного антикорупційного бюро України через заяву керівника Офісу Президента Андрія Богдана.

Раніше ми писали, що Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування щодо можливого підкупу очільника Офісу Президента Андрія Богдана в інтересах столичного мера Віталія Кличка.

Додамо, що Назар Холодницький та Артем Ситник звітували про діяльність САП і НАБУ.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва