Подвійне вбивство та пограбування у Чернігові: що відомо

15:45, 18 августа 2019
Наразі призначено ряд експертиз.
Подвійне вбивство та пограбування у Чернігові: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Чернігові поліція затримала двох чоловіків, які вбили двох людей та викрали їх авто. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У суботу, 17 серпня увечері, до поліції подзвонили мешканці Чернігова. Вони повідомили, що поблизу міського пішохідного мосту хтось стріляє. За вказаною адресою прибула поліція. Правоохоронці виявили тіла чоловіка і жінки зі слідами насильницької смерті.

По «гарячих слідах» поліцейські затримали двох чоловіків, які їхали на автомобілі, що належить вбитим особам. В ході обшуку у них була виявлена та вилучена зброя. Чоловіків затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України. Стаття передбачає кримінальну відповідальність за незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з можливою конфіскацією майна.

Також відкрито провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.. Максимальне покарання за цією статтею  – довічне позбавлення волі.

Призначено ряд експертиз. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про страшну трагедію на Полтавщині, де жінка вбила дочку-інваліда та звела рахунки з життям. 

Також ми повідомляли, що під Одесою затримали чоловіка, який вбив власну доньку.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді