Трагедія на Полтавщині: жінка вбила дочку-інваліда та звела рахунки з життям

07:10, 28 марта 2019
Трагедія сталася в селі Сасинівка Пирятинського району.
Трагедія на Полтавщині: жінка вбила дочку-інваліда та звела рахунки з життям
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Страшний випадок стався 22 березня в селі Сасинівка Пирятинського району. Місцева жителька Ольга Галкіна, 1965 року народження, вкоротила собі віку у зашморгу, а перед тим повісила свою дорослу 33-річну дочку, яка була інвалідом з народження. Також вона залишила передсмертну записку, в якій пояснила, що доньку забирає із собою, аби та не була ні для кого тягарем.  Про це пише kolo.news.

«Тіла померлих знайшла рідна сестра Ольги, яка теж живе у Сасинівці. Увечері  п’ятниці було велике релігійне свято — День Сорока святих, вона прийшла до неї в гості й побачила сестру та племінницю повішеними. Жінка знайшла і передсмертну записку на чотири аркуші. Це ж до якого відчаю була доведена матір, яка повісила рідну дитину і потім сама наклала на себе руки», — каже Віктор Скорик, сасинівський сільський голова.

Посадовець додав, сам записку не читав, де саме знайшли самогубцю з дочкою, в домі чи на подвір’ї, не знає, з етичних міркувань вирішив не запитувати в її сестри, хоча та й працює в сільській раді касиром.

Сімейна історія покійної Ольги стала відомою на всю країну після того, як півтора місяці тому на телеканалі «Україна» вийшла передача «Говорить Україна». До журналістів звернулася її свекруха, яка звинуватила невістку та її брата Анатолія у вбивстві сина Миколи.

Ольга з Миколою були одружені більше 30 років, виховували доньку Юлію, яка була інвалідом з народження. У селі розповідають, що сім’я була досить заможною, тримали велике господарство, біля якого поралася дружина, яка ніде не працювала, бо доглядала дочку.

Про покійну односельці позитивно відгукуються, кажуть, що вона була доброю господинею та матір’ю, а ще щиро їй співчували, бо чоловік, у смерті якого її звинуватила свекруха, та її другий син, був справжнім тираном, бив дружину та зловживав алкоголем. Зі слів же Ольги Галкіної, її син був ледь не янголом: роботящим, охайним, добре заробляв, а ще кохав дружину. Матір покійного Миколи Галкіна вважала, що невістка зі своїм братом Анатолієм вбили її сина заради майна — будинку, автомобіля, паю та вкладу у банківській установі. Саме це майно вона й намагалася відібрати в невістки та хворої онучки. Хоча розтин тіла показав, що Микола помер від хвороби серця.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Одесою затримали чоловіка, який вбив власну доньку.  

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва