З колонії на Львівщині втекли двоє ув’язнених: є фото

11:22, 4 сентября 2019
Повідомляється, що втікачі могли замовити таксі о 22:30 з Миколаєва Львівської області й попрямувати до Києва.
З колонії на Львівщині втекли двоє ув’язнених: є фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 3 вересня, з Миколаївської колонії №50, яка розташована у Львівській області, втекли двоє ув’язнених. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міської ради та голова виконкому ГО «Варта1» Ігор Зінкевич.

Як йдеться у повідомленні, перший втікач — Віталій Андрійович Буртовенко, 1999 року народження, мешканець Києва, який проживав раніше по вул. Маяковського. Був засуджений 1 червня 2017 р до 5 років за насильницьке задоволення пристрасті (ст. 153 ч.1 КК), розбій (ст. 187 ч.1).

«Прикмети: низький до 170 см, колір волосся світло-русяве, очі – сині, татуювання на лівій руці напис« золото »і на правій руці напис« золото », на пальцях лівої руки цифри — «1», «9», «9», «9», — зазначив депутат.

Другий ув’язнений — Павло Васильович Дмитрук, 1992 р.н., мешканець села Лука, Житомирської області. Засуджений 19 квітня 2019 до 3 років за повторне зберігання і продаж наркотиків (ст. 309 ч.2 ККУ).

«Прикмети: низький до 170 см, колір волосся чорний, очі карі, татуювання на правій руці напис «в’язниця — наука з наук і світ жорстокий і самолюбство», — пише Зінкевич.

Також депутат повідомив, що він володіє інформацією, ніби втікачі могли замовити таксі о 22:30 з Миколаєва Львівської області і попрямувати в напрямку Києва.

Варто наголосити, що всіх, хто має будь-яку інформацію щодо засуджених втікачів, просять негайно повідомити в поліцію за номером 102.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що для жінок скасують довічне позбавлення волі

Крім того, ми писали про знущання над новоприбулими у Бердянській колонії.  

Також відомо, що ЄСПЛ закликав Україну змінити процедуру перегляду довічних вироків.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва