Погрожував убивством: на Київщині відкрили провадження проти екс-нардепа

15:20, 5 сентября 2019
Колишній парламентар погрожував сільському голові вбивством з мисливської рушниці.
Погрожував убивством: на Київщині відкрили провадження проти екс-нардепа
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Екс-нардеп побив голову села Плахтянка в Київській області. Прокуратура повідомила про підозру колишньому парламентарю, передає прес-служба відомства.

Як встановило слідство, підозрюваний екс-депутат, знаходячись на дорозі між селами Плахтянка та Андріївка Макарівського району, під час конфілітку завдав сільському голові удар, від якого потерпілий не втримався на ногах і впав на землю. У результаті нанесеного удару чоловік отримав легкі тілесні ушкодження.

Окрім цього, під час вказаного конфлікту колишній парламентар погрожував сільському голові вбивством з мисливської рушниці.

Наразі у кримінальному провадженні Києво-Святошинською місцевою прокуратурою колишньому народному депутату України повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 125, ч. 1 ст. 126 та ч. 1 ст. 129 КК України.

Підозрюваного оголошено у розшук.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків 33-річний чоловік вилами вбив власну 75-річну бабусю.

Крім того, ми писали, що під Києвом у селі Калинівка чоловік під час сварки з товаришем порізав йому горло.

Також ми повідомляли, що у селі Гатне Києво-Святошинського району в одному з приватних будівництв знайшли тіло 59-річного заробітчанина зі слідами насильницької смерті.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва