У Білій Церкві накинулися на чоловіка з ножем посеред вулиці

23:05, 8 сентября 2019
Близько третьої години ночі до лікарні доставили 29-річного чоловіка із ножовим пораненням.
У Білій Церкві накинулися на чоловіка з ножем посеред вулиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

8 вересня у місті Біла Церква близько третьої години ночі до лікарні доставили 29-річного чоловіка із ножовим пораненням. Про це повідомляє патрульна поліція Білої Церкви у Facebook.

Окрім потерпілого в лікарні перебував свідок, який розповів про місце та деталі події. Він повідомив, що до потерпілого підійшов невідомий перехожий, який попросив закурити й пирнув його ножем.

Поліцейські прибули на місце події та розпочали пошуки нападника.

Під час обстеження прилеглої території патрульні знайшли особу, що схожа за описом. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, який зізнався в скоєному. Нападник повідомив поліцейським, що ніж, яким він завдав тілесних ушкоджень, знаходиться в нього в правій кишені штанів.

Чоловіка затримали та викликали слідчо-оперативну групу Білоцерківського відділу поліції для подальшого з’ясування всіх обставин події слідчими.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Києві готують вирок горе-матері, яка довела дитину до голодної смерті.

Також ми писали, що у Сумах чоловік вбив і закопав власного сина. Попри це батько стверджував: його син зник безвісти і навіть написав відповідну заяву.

До того ж відомо, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду