Рябошапка призначив нового ректора Національної академії прокуратури України

14:15, 13 сентября 2019
Генеральний прокурор призначив Олександра Толочко новим ректором НАПУ.
Рябошапка призначив нового ректора Національної академії прокуратури України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

13 вересня 2019 року генеральний прокурор Руслан Рябошапка представив колективу Національної академії прокуратури України нового ректора — кандидата юридичних наук, професора Олександра Миколайовича Толочко. Про це йдеться на офіційному сайті Національної академії прокуратури України.

При цьому генеральний прокурор Руслан Рябошапка окреслив основні завдання, які на сучасному етапі стоять перед ректором і Академією.

«Перед нами стоїть надважливе завдання — повністю перейти на новий етап розвитку, змінитися, реорганізувати органи прокуратури, які будуть еталоном для всіх правоохоронних органів, що сприятиме позитивним змінам у діяльності правоохоронних органів усієї системи кримінальної юстиції. І, мабуть, одну з ключових ролей у цьому процесі буде відігравати й Академія, на базі якої планується створити Тренінговий центр для працівників не лише органів прокуратури, але й для всіх органів кримінальної юстиції.

Саме тому, Олександре Миколайовичу, це наше з вами головне задання: спільно з Національним антикорупційним бюро України, Державним бюро розслідувань і Національною поліцією України зробити все можливе, щоб Тренінговий центр нового зразка зміг забезпечити належну і якісну підготовку фахівців усіх органів кримінальної юстиції», — наголосив генеральний прокурор  Руслан Рябошкапка.

У свою чергу ректор Академії Олександр Толочко подякував генеральному прокурору за довіру й запевнив, що зробить усе можливе, щоби всі надскладні завдання, поставлені перед Академією, були виконані.

Урочисто вручаючи Олександру Толочку свідоцтво ректора Академії, генеральний прокурор  Руслан Рябошапка наголосив: «Я впевнений, що Академія в надійних руках».

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» проводить онлайн-трансляцію засідання Верховної Ради України

Крім того, ми писали, що у ГПУ відбулося представлення заступників Генерального прокурора.

Також відомо, що Рябошапка провів кадрові зміни в ГПУ.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Фанда
    Оксана Фанда
    суддя Господарського суду Івано-Франківської області
  • Сергій Ківалов
    Сергій Ківалов
    народний депутат України III-VIII скликань
  • Людмила Юхтенко
    Людмила Юхтенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду