У Харкові горе-мати побила немовля до смерті: у дитини розвинувся набряк мозку

16:43, 16 сентября 2019
Лікарі понад 2 місяці намагалися врятувати життя дівчинки.
У Харкові горе-мати побила немовля до смерті: у дитини розвинувся набряк мозку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харкові 28-річна жінка побила новонароджену доньку, що призвело до загибелі немовляти. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Відомо, що дитина померла наприкінці липня 2019 року. До того лікарі понад 2 місяці намагалися врятувати життя дівчинки.

Дитина народилася у квітні. Дівчинка була слабкою й мала вади здоров’я. За тиждень породіллю з немовлям виписали з пологового. Вдома дитина часто плакала.

«Одного травневого дня мати ніяк не могла заспокоїти доньку. Жінка вирішила, що дитина хоче їсти, й намагалася нагодувати, щоб заспокоїти. Однак мала відмовилася їсти і продовжила вередувати. Тоді, за попередніми даними слідства, роздратована мати завдала місячній дівчинці кілька ударів по обличчю», — йдеться у повідомленні.

Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень у дитини розвинувся набряк мозку. До лікарні дівчинку доправили вже без свідомості. Зберегти життя немовляти медикам, на жаль, не вдалося.

Наразі досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваній. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що правоохоронним органам Хмельницької області вдалося знайшла жінку, яка залишила свою новонароджену дитину у покинутій будівлі біля залізничного вокзалу у Полонному.

Крім того, на Львівщині горе-мати жорстоко побила 4-річну доньку. До будинку, де проживає дівчина, приїхала поліція та служба у справах дітей. На тілі Карини виявили численні синці. Дитину у матері вилучили.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Фанда
    Оксана Фанда
    суддя Господарського суду Івано-Франківської області
  • Сергій Ківалов
    Сергій Ківалов
    народний депутат України III-VIII скликань
  • Людмила Юхтенко
    Людмила Юхтенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду