Жорстоке вбивство Дiани Хрiненко: підозрюваного перевірять на детекторі брехні

23:05, 18 октября 2019
Наразі тривають судово-біологічні експертизи.
Жорстоке вбивство Дiани Хрiненко: підозрюваного перевірять на детекторі брехні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ухвалу щодо перевірки на поліграфі підозрюваного у вбивстві 16-річної Діани Хріненко вже винесли. Про це повідомили під час засідання Кропивницького апеляційного суду, передає УНН.

Наразі чекають призначення дати. Також тривають судово-біологічні експертизи.

«Слiдчим суддею задоволено клопотання слiдчого, погодженого з прокурором, та продовжено строк досудового розслiдування у кримiнальному провадженнi до чотирьох місяців», — сказав прокурор прокуратури Кіровоградської області Микола Вдовиченко.

«Що ще необхідно зробити: долучити висновки судово-бiологiчних експертиз, провести полiграф за участi пiдозрюваного Середнiцького, призначити за результатами полiграфу судово-психологiчну експертизу i долучити висновки судово-бiологiчних експертиз, за результатами яких буде вирiшено питання про пред’явлення остаточної пiдозри», — зауважив слідчий ГУ НП в Кіровоградській області Вiктор Розуменко.

Після виконання цих пунктів дадуть остаточну квалiфiкацiю дiям пiдозрюваного. Наразі чоловік підозрюється у скоєнні розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вбивства неповнолітньої з корисливих мотивів.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що на Київщині силовики розкрили вбивство директора української компанії німецького концерну «Сaparol».

Також відомо, що Києво-Святошинський суд відпустив з-під варти двох підозрюваних (у тому числі можливого організатора) у справі про вбивство директора української компанії німецького концерну «Сaparol» Павла Зможного.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки