Резонансне вбивство підприємця під Києвом: суд арештував підозрюваного

18:59, 9 октября 2019
До підозрюваного застосовано запобіжній захід у вигляді тримання під вартою.
Резонансне вбивство підприємця під Києвом: суд арештував підозрюваного
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одного з підозрюваних у вбивстві Павла Зможного — директора української компанії німецького концерну Caparol — взято під варту у залі суду. Про це повідомляє прес-служба Київського апеляційного суду.

Так, 9 жовтня 2019 року колегія суддів розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на ухвалу слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 19 вересня 2019 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання старшого слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУНП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до підозрюваного Піменова А.О. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням засобів електронного контролю строком на два місяці, а саме до 15 листопада 2019 року включно.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора задоволено, ухвалу слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 19 вересня 2019 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУ НП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено. Застосовано до підозрюваного Піменова А.О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 листопада 2019 року включно.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що на Київщині силовики розкрили вбивство директора української компанії німецького концерну «Сaparol».

Також відомо, що Києво-Святошинський суд відпустив з-під варти двох підозрюваних (у тому числі можливого організатора) у справі про вбивство директора української компанії німецького концерну «Сaparol» Павла Зможного.

Додамо, що Київський апеляційний суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до одного з підозрюваних у вбивстві директора української компанії німецького концерну Сaparol.

Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Telegram канал Sud.ua
Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Келеберда
    Володимир Келеберда
    заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Анна Кузьменко
    Анна Кузьменко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Місінкевич
    Андрій Місінкевич
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Світлана Чудних
    Світлана Чудних
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Журавльов
    Олександр Журавльов
    суддя Одеського апеляційного суду