Влаштував бійку: завершено досудове розслідування щодо секретаря Бориспільської міськради

19:20, 28 ноября 2019
Ярослав Годунок розпочав бійку в приміщенні Бориспільської міської ради.
Влаштував бійку: завершено досудове розслідування щодо секретаря Бориспільської міськради
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокуратура передала до суду справу секретаря Бориспільської міської ради Ярослава Годунка, якого підозрюють в побитті людини. Про це інформує прес-служба ГПУ.

Як повідомляється, під керівництвом місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні про обвинувачення секретаря Бориспільської міської ради у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство).

«Зокрема, вказаний посадовець 29 серпня поточного року у приміщенні Бориспільської міської ради Київської області, без будь-якого пояснення, наніс потерпілому тілесні ушкодження, виражаючись при цьому нецензурною лайкою у присутності інших осіб», — йдеться в повідомленні.

Обвинувальний акт уже скеровано до суду для розгляду.

Зазначається, що вказані дії караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВРП звернулася до Генпрокуратури стосовно надання інформації про розкриття та розслідування злочину за повідомленням судді Володимира Мусієвського.

Крім того, ми писали, що суддя у відставці оскаржує рішення, яким відмовлено у перерахунку щомісячного грошового утримання.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді