Чернігівський окружний адміністративний суд оголошує конкурс на посади державної служби

11:00, 18 декабря 2019
Оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б».
Чернігівський окружний адміністративний суд оголошує конкурс на посади державної служби
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чернігівський окружний адміністративний суд оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б». Про це повідомляє прес-центр суду.

Відповідно до статей 22, 23 Закону України «Про державну службу», статей 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 №2646/0/15-17 (у редакції рішення від 26.11.2019 №3162/0/15-19), Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами) та наказу керівника апарату Чернігівського окружного адміністративного суду від 17.12.2019 №150 оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» — начальника відділу інформаційних технологій та технічного забезпечення Чернігівського окружного адміністративного суду.

За додатковою інформацією з питань проведення конкурсу звертайтеся до відділу управління персоналом Чернігівського окружного адміністративного суду: телефон для довідок (0462) 665-500, адреса електронної пошти: [email protected].

Умови проведення конкурсу:

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДСА у Вінницькій област оголосила конкурс на вакантні посади державної служби категорії «Б» — заступника керівника апарату Барського районного суду Вінницької області та заступника керівника апарату Іллінецького районного суду Вінницької області.

Нагадаємо, ВРП затвердила зміни до Положення про проведення конкурсу на посади держслужбовців у судах.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва