На Львівщині п’яний водій накинувся на копа з кулаками: у патрульного струс мозку

15:52, 23 декабря 2019
Медики діагностували у правоохоронця струс головного мозку та садна обличчя.
На Львівщині п’яний водій накинувся на копа з кулаками: у патрульного струс мозку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львівській області водій напідпитку побив працівника патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Так, в одному із селищ Жовківського району патрульні помітили автомобіль Opel Omega, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Правоохоронці зупинили автомобіль для перевірки. За словами водія, документів він із собою не мав, окрім того, поліцейські помітили, що він перебуває у нетверезому стані.

«Несподівано чоловік почав втікати. Правоохоронці переслідували і наздогнали його  тоді втікач завдав одному з поліцейських ударів, спричинивши йому тілесні ушкодження. В подальшому медики діагностували у правоохоронця, зокрема, струс головного мозку та садна обличчя, а у водія, 23-річного жителя Жовківського району,  стан алкогольного сп’яніння», — йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України та ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей  до п’яти років позбавлення волі.

Окрім того, поліцейські склали на водія протоколи про адміністративні правопорушення. Відомо, що досудове розслідування триває.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Вінниччині поблизу села Жабелівка неадекватний водій побив поліцейського та розбив його планшет.

Також ми повідомляли, що у Харкові патрульні затримали поліцейського, який побив чоловіка і забрав у нього особисті речі.

Додамо, що на Харківщині працівник поліції жорстоко побив пенсіонера в трамваї

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду