Військовий загинув у перестрілці з бойовиками на Донбасі: стало відомо ім’я солдата

19:55, 23 декабря 2019
Ворожа куля обірвала життя воїна 93-ї бригади «Холодний Яр» — солдата Германа Соловйова.
Військовий загинув у перестрілці з бойовиками на Донбасі: стало відомо ім’я солдата
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У перестрілці з проросійськими найманцями на Донбасі загинув український військовий Герман Соловйов. Про це 23 грудня повідомляється на Facebook-сторінці 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

«Вчора ворожа куля обірвала життя воїна 93 бригади Холодний Яр  солдата Соловйова Германа Ігоровича 90-го року народження. Він помер під час перестрілки із проросійськими найманцями прямо на позиції. Герман був механіком-водієм. Завдяки високому зросту чоловік мав позивний "Маяк". Не пив, не курив, дуже хороший механік-водій, золоті руки. Відмінний спеціаліст. Сказали  зробив. Зазвичай, таких людей не вистачає в армії. Це величезна втрата», — кажуть про бійця побратими.

Герман родом із Кам’янського, жив у Дніпрі. У Збройні Сили прийшов у вересні 2018-го. До холодноярців приєднався, коли бригада вийшла на Донеччину, воював у Верхньоторецькому.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Україна планує реінтеграцію Донбасу, проте ще не виробила законодавчих механізмів перехідного правосуддя.

Також ми повідомляли, що США запевнили у своїй непохитній підтримці суверенітету та територіальної цілісності України напередодні зустрічі у нормандському форматі.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва