Стрілянина з постраждалими в центрі Києва: поліція повідомила подробиці

18:09, 2 января 2020
Для з’ясування обставин усіх учасників доставлено до Печерського управління поліції.
Стрілянина з постраждалими в центрі Києва: поліція повідомила подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

2 січня у Печерському районі Києва між двома компаніями молодиків виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку, у розпалі якої один із учасників здійснив декілька пострілів. Внаслідок події постраждало двоє осіб. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у місті Києві.

Так, до поліції надійшло повідомлення про бійку біля будинку на вулиці Великій Васильківській. За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

«Попередньо встановлено, що між учасниками інциденту розпочалася словесна перепалка, яка переросла в бійку, під час якої один із учасників дістав травматичну зброю та здійснив декілька пострілів. У результаті інциденту двоє осіб отримали дотикові поранення у різні частини тіла, лікарі надали їм необхідну допомогу», — сказано у повідомленні.

Правоохоронці провели огляд місця події, звідки виявили та вилучили гільзи та пістолет для відстрілу гумових куль. Для з’ясування обставин усіх учасників доставлено до Печерського управління поліції.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Печерського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під Києвом невідомий розстріляв екіпаж поліції.

Також у Голосіївському районі столиці сталася кривава стрілянина в одному з кафе.

У Чернівцях по вулиці Українській між чотирма чоловіками стався конфлікт із застосуванням зброї. Слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції опрацювала місце події та прилеглу територію.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва