В Україні стартувала реєстрація на участь у пробному ЗНО: скільки коштує тестування

10:35, 3 января 2020
Зареєструватися можна до 24 січня. Пробне тестування відбудеться у березні.
В Україні стартувала реєстрація на участь у пробному ЗНО: скільки коштує тестування
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п'ятницю, 3 січня, почалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яка триватиме до 24 січня. Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Зареєструватися для участі в пробному ЗНО можна з 3 до 24 січня 2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Окрім того, повідомляється, що пробне ЗНО є платною послугою для учасників. Вартість тестування визначено регіональними центрами оцінювання якості освіти і коливається в межах 138-150 грн.

Пробне тестування з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня. Важливо, що у день проведення пробного тестування учасник може скласти тест лише з одного предмета.

«Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНОРезультати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів», - наголошують в центрі оцінювання якості освіти.

Раніше «Судово-юридичній газеті» стало відомо, що міністерство освіти та науки України затвердило нові правила вступу до вищих навчальних закладів у 2020 році. 

Також в Україні 2020 року з’являться електронні студентські квитки

 

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України