Смерть впливового бізнесмена Вульфа: у справі є нові подробиці

08:30, 1 марта 2020
При розтині тіла не вдалося виявити кулю із пістолета «Скорпіон».
Смерть впливового бізнесмена Вульфа: у справі є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У квартирі однієї зі столичних багатоповерхівок по вулиці Городецького знайшли труп відомого бізнесмена Леоніда Вульфа.

Тіло відомого в 1990-х роках підприємця знайшли з пістолетом-кулеметом "Скорпіон" в руці. Вульф знаходився у власній квартирі на вулиці Городецького в Києві. У п’ятницю, 28 лютого, бізнесмена поховали.

Суїцид залишається основною версією слідства. До нього могла підштовхнути крадіжка 200 тисяч доларів, які Вульф відкладала на чорний день і планував витратити на лікування важкої хвороби. На самогубство також вказують передсмертна записка і незаймана обстановка в квартирі. З власних джерел у МВС журналісти дізналися, що справа взята на контроль у верхах Нацполіціі. І версію про суїцид перевіряють з особливою ретельністю, адже надто багато ворогів було у померлого.

Додамо, що в справі призначено багато експертиз, в тому числі балістична та судово-медична, які повинні дати відповідь на питання, чи не допоміг хтось натиснути на спусковий гачок бізнесменові.

Цікаво, що при розтині тіла не вдалося виявити кулю зі "Скорпіона". Ймовірно, вона вийшла навиліт. Зараз слідчі разом з експертами-криміналістами намагаються відшукати її в квартирі покійного на Городецького. Не виключено, що сплющена куля застрягла в предметах інтер'єру.

Як кажуть фахівці з балістики, це важливий речовий доказ, який допоможе розрахувати траєкторію пострілу. Але пізніше стало відомо, що додатковий огляд місця події поки не дав результату: кулю так і не виявили.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» інформувала, що у столичній квартирі на вулиці Городецькій знайшли тіло бізнесмена Леоніда Вульфа. Поліція розслідує версію суїциду.

Також ми писали, що поряд з тілом бізнесмена знайшли відразу дві передсмертні записки, одна із яких була розірвана.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде