«Укравтодор» запустив інтерактивну мапу доріг: корисна інформація

20:07, 2 марта 2020
Інтерактивна мапа пізніше буде доступна в додатку «Дія».
«Укравтодор» запустив інтерактивну мапу доріг: корисна інформація
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

«Укравтодор» запустив інтерактивну мапу, через яку можна в режимі реального часу залишати скарги щодо стану доріг, отримувати інформацію щодо стану проїзду та об’єкти придорожнього сервісу. Мапа доступна на порталі https://map.ukravtodor.gov.ua.

Портал оновлюється постійно через інформацію від дорожніх служб, дані гідрометцентру, системи Weigh-in-motion, дорожніх засобів контролю (лідарів, сканерів, камер), GPS-трекерів на техніці підрядників і звернення громадян про ситуації на дорогах. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації у Facebook.

«У Мінцифри щиро радіють, коли інші органи влади або організації працюють над впровадженням сучасних та інформаційних технологій, які роблять життя українців зручнішим. Укравтодор запустив інтерактивну мапу доріг, де можна в режимі реального часу побачити усі ділянки, що будуть відремонтовані за планами цього року.

Мапа доступна на порталі https://map.ukravtodor.gov.ua. Громадяни можуть отримувати об’єктивну й актуальну інформацію щодо стану проїзду (ремонтів, ДТП, перекриття руху, ускладнення руху), про об’єкти придорожнього сервісу, розташування паркінгів та аварійно-небезпечних ділянок, погодних умов на дорогах тощо.

Портал оновлюється постійно через інформацію від дорожніх служб, дані гідрометцентру, системи Weigh-in-motion, дорожніх засобів контролю (лідарів, сканерів, камер), GPS-трекерів на техніці підрядників і звернення громадян про ситуації на дорогах. Пізніше мапа буде доступна в Дії.

Також користувачі можуть надсилати до Укравтодору інформацію про наявні проблеми, які перешкоджають комфортному проїзду (незадовільний стан доріг, перешкоди руху, події на дорогах тощо)», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, які документи будуть у додатку «Дія».

Також ми писали, як користуватися паспортом у смартфоні. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України