Олексій Гончарук просить суд заборонити Дмитру Разумкову розглядати питання про його відставку, ОНОВЛЕНО

19:46, 3 марта 2020
Наразі вирішується питання наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.
Олексій Гончарук просить суд заборонити Дмитру Разумкову розглядати питання про його відставку, ОНОВЛЕНО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адмінсуду міста Києва надійшла заява про забезпечення позову, заявником в якій зазначений Олексій Гончарук, відповідачем — голова парламенту Дмитро Разумков, третьою особою — Президент Володимир Зеленський, передає офіційний сайт ОАСК.

«Позивач просить суд заборонити Голові ВРУ Дмитру Разумкову до винесення рішення по суті включати додатково до порядку денного позачергового пленарного засідання ВРУ 4 березня 2020 року питання про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та/або звільнення будь-кого з членів Кабміну, а також заборонити внесення на голосування ВРУ порядок денний, в якому міститься питання про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та/або звільнення будь-кого з членів Кабміну.

Серед інших вимог заяви — заборонити голові ВРУ внесення на голосування народних депутатів України або за допомогою електронної системи питання про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та/або звільнення будь-кого з членів Кабміну, а також оголошувати результати голосування народних депутатів за допомогою електронної системи щодо відставки Олексія Гончарука та/або звільнення будь-кого з членів Кабміну.

Наразі вирішується питання наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову», — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, через деякий час після цього повідомлення сайт ОАСК взагалі перестав завантажуватися.

Згодом голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявив, що повідомлення про позов прем’єр-міністра України Олексія Гончарука буде видалено з сайту установи.

Станом на 22.30 сайт ОАСК працює, а новина про позов Олексія Гончарука видалена.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 3 березня відбувся брифінг прем’єр-міністра України Олексія Гончарука за результатами засідання уряду.

Додамо, у «Слузі народу» назвали кандидата на пост прем'єр-міністра замість Гончарука.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва