В Окружному адмінсуді пояснили новину про Гончарука

22:29, 3 марта 2020
Голова ОАСК Павло Вовк пояснив ситуацію навколо новини про заяву до суду Гончарука.
В Окружному адмінсуді пояснили новину про Гончарука
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Новина про те, що до Окружного адміністративного суду Києва начебто надійшла заява прем’єр-міністра Олексія Гончарука про забезпечення позову щодо заборони голові Верховної Ради розглядати питання про його відставку, буде видалена із сайту суду до з’ясування особи заявника. Про це у Facebook повідомив голова ОАСК Павло Вовк.

«Після оприлюднення прес-службою ОАСК новини щодо заяви про забезпечення позову, яка надійшла сьогодні до суду, сайт не витримав навантаження великої кількості відвідувачів і з технічних причин перестав працювати.

Одночасно у зв’язку із появою на сайті Кабінету міністрів України повідомлення про те, що прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком така заява до суду не подавалась, новина буде видалена з сайту суду, як тільки для цього з’явиться технічна можливість, до з’ясування, відповідно до положень Кодексу адміністративного судочинства України, особи заявника», — повідомив Павло Вовк.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що до Окружного адмінсуду міста Києва надійшла заява про забезпечення позову, заявником в якій зазначений Олексій Гончарук, відповідачем — голова парламенту Дмитро Разумков, третьою особою — Президент Володимир Зеленський.

Пізніше Кабінет міністрів повідомив, що Гончарук не подавав заяву в Окружний адміністративний суд.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва