На Київщині жінка вбила свою новонароджену донечку: є деталі

06:45, 12 марта 2020
У Білій Церкві судять горе-матір.
На Київщині жінка вбила свою новонароджену донечку: є деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 11 березня, судили 20-річну жінку, яка кілька місяців тому викинула свою новонароджену донечку із 7-го поверху, передає «Моя Київщина».

Наразі відомо, що чоловік Діани хоче отримати від дружини 500 тис. грн моральної компенсації, адже стверджує, що пережив великий стрес та нервове потрясіння. Ніхто із родичів Діани, в тому числі й чоловік, не знав, що дівчина була вагітна. 20-річна Діана народила вдома, після пологів вийшла на балкон і викинула дівчинку із 7-го поверху.

Тіло щойно народженої дитини знайшла сусідка під деревом на вулиці Комсомольській. Після падіння із такої висоти немовля не мало шансів вижити. Горе-матір, яка вбила свою дитину, після інциденту забрали до лікарні. Варто зазначити, що була вже 2-га вагітність Діани.

У залі суду жінка спілкувалася виключно через свого адвоката, який повідомив, що Діана хоче повернути собі свою старшу доньку. Він переконаний, що дівчина не планувала вбити немовля, адже саме вона займалася похоронами дівчинки й регулярно приїздить до неї на могилу. Батько вбитого немоляти не захотів спілкуватися із журналістами. Наступне засідання суду відбудеться 31 березня.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Чернігівщині чоловік холоднокровно вбив цивільну дружину, вдаривши жінку ножем 42 рази.

Також ми повідомляли, що під Дніпром жінка ножем вбила свого чоловіка

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва