У Києві молодики напали на патрульних через ДТП: що відомо

07:00, 15 марта 2020
У Києві поліцейська машина протаранила автомобіль, що проїжджав попереду.
У Києві молодики напали на патрульних через ДТП: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві в районі Севастопольської площі на світлофорі поліцейська машина протаранила Хюндай, що стояв попереду. З авто вийшли нетверезі молодики й напали на дівчину-копа. Про це повідомляє Інформатор.

За наявною інформацією, патрульні їхали з боку Севастопольської площі по Повітрофлотському проспекту. Два Hyundai стартували зі світлофора біля вулиці Просвіти. З невідомих причин поліцейський на повному ходу протаранив автомобіль, що стояв попереду, в якому, як кажуть свідки, їхали 5 чоловік. Двоє з них отримали легкі травми.

Як кажуть учасники аварії з третього автомобіля, з салону Hyundai вийшли дві дівчини і два хлопця в стані алкогольного сп'яніння. Вони відразу почали ломитися в пошкоджену Toyota Prius, а після хапати патрульних і провокувати бійку. До місця прибуло ще три екіпажі поліції, після чого конфлікт пішов на спад. Медики надавали допомогу кільком пасажирам з Hyundai, так як після аварії і бійки вони поскаржилися на погане самопочуття.

Як стало відомо, в аварію потрапив екіпаж Шевченківського району. Він, швидше за все, рухався з УПП на свій район під час ранкової перезміни. Патрульні не постраждали. Причини події встановлюються.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві невідомі напали на члена кадрової комісії ГПУ. У результаті нападу йому було завдано тілесні ушкодження. Постраждалого доставлено до однієї з лікарень м. Києва для надання медичної допомоги.

Також ми писали, що під Одесою підозрюваний у вбивсті напав з ножем на дільничного інспектора прикордонної служби.

Додамо, в Одесі чоловік замовив напад на свого роботодавця.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді