ВДНГ у Києві відкривається на літній сезон, фото

06:00, 12 мая 2020
12 травня у «Експоцентрі України» розпочинається літній сезон.
ВДНГ у Києві відкривається на літній сезон, фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Починаючи з 12 травня у Національному комплексі «Експоцентр України» відкриється літній сезон. Про це повідомлють Факти.

Щороку команда ВДНГ облаштовує на 287 гектарах Експоцентру локації для дозвілля дітей та дорослих і відкриває теплий сезон на своїй території. «Літо на ВДНГ» — це не лише назва проєкту, а і стиль життя, який обирають кияни та гості столиці вже п’ятий рік.

Літо на ВДНГ давно стало своєрідним символом теплого сезону на рівні паркового дозвілля, музичних фестивалів і опен-ейрів. Проте, якщо сезон для масових заходів країни, у зв’язку зі світовою пандемією COVID-19, ще не розпочався, Національний комплекс «Експоцентр України» виходить з карантину одним з перших. «Літо на ВДНГ» стартує вже завтра: паркові локації для відвідування будуть відкриті вже з 12 травня.

«На жаль, на першому етапі нам доведеться відкрити паркові активності з деякими обмеженнями. З 12 травня на ВДНГ почнуть працювати лише ті локації, роботу яких дозволено відповідно до чинних правил безпеки — відкриті площі, соціальна дистанція, регулярна санітарна обробка контактних поверхонь. Але за час карантину ми всі так втомилися від вимушеної ізоляції, що навіть прості прогулянки територією ВДНГ зі стаканчиком запашної кави або морозивом стануть для нас усіх чудовим дозвіллям.» - повідомив Євген Мушкін, генеральний директор ВДНГ.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Україні зросла кількість інфікованих коронавірусом: оновлені дані від МОЗ.

Також ми повідомляли, що Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня, але вже 11 травня буде скасована частина обмежувальних заходів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду