Права дітей у TikTok: українські юристи будуть знімати кліпи разом із дітьми

19:21, 2 июня 2020
Сучасні соцмережі заохочують до експериментів – центр безоплатної правової допомоги вирішив оригінально розповідати людям про права дітей у TikTok.
Права дітей у TikTok: українські юристи будуть знімати кліпи разом із дітьми
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Що отримаємо, якщо схрестимо правову допомогу та дитячий креатив разом із інтернет-платформою TikTok? Цікавий юридичний експеримент вирішили провести у Координаційному центрі з надання правової допомоги.

Система безоплатної допомоги створила спеціальній канал під назвою PravoTok у TikTok. На каналі планують випускати короткі відео про права дітей. Однак, Координаційний центр запрошує приєднатися до ініціативи дітей, які люблять знімати відео, мають в цьому досвід та бажання навчитися новому і готові поділитися своїм креативом з іншими.

«Підлітки становлять певну частину користувачів нашої Facebook-сторінки, акаунту в Instagram, каналів у Telegram, на YouTube. А ТікТок стає все більш популярним в Україні», – пояснив Сергій Юрцишин, заступник директора Координаційного центру. 

На каналі вже з’явилися три перші відеоролики, в яких самі діти розповідають про свої права. Засновники каналу анонсували, що незабаром на PravoTok з’являться відео про зірок. Формат роліку – не більше 15 секунд, озвучка українською мовою. Засновники каналу запрошують усіх охочих надсилати відео, з яких потім найкращі будуть опубліковані на каналі.

Раніше ми повідомляли, що діти-сироти зможуть отримати квартири від держави в подарунок.

Також ми повідомляли, уряд на спеціальному засіданні 1 червня ухвалив 27 рішень щодо питань захисту дітей.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва