На Донеччині оперуповноважений вдарив жінку прикладом автомату

11:03, 30 июля 2020
ДБР повідомило про підозру правоохоронцю.
На Донеччині оперуповноважений вдарив жінку прикладом автомату
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Краматорського теруправління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Торецького відділення поліції Бахмутського ВП ГУ Нацполіції у Донецькій області. Майор поліції підозрюється у перевищенні службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством та болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, за відсутності ознак катування (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України), передає прес-служба ДБР.

За даними досудового розслідування, ввечері 28 лютого 2020 року поліцейський у складі слідчо-оперативної групи прибув на виклик за повідомленням про бійку в одному з приватних житлових будинків у м. Торецьку Донецької області.

За вказаною адресою до поліцейських вийшли двоє чоловіків та жінка, яка намагалась з'ясувати мету приїзду правоохоронців. У відповідь оперуповноважений металевим прикладом свого автомата вдарив жінку в обличчя, від чого вона впала на землю.  Внаслідок цього потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження.

У разі доведення вини правоохоронцю загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що поліцейського, який стріляв у підлітка, судитимуть.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України