Комітет з питань освіти розглядає зміни до закону про повну загальну середню освіту

15:00, 4 ноября 2020
Комітет визначить особливості організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів закладів освіти України у 2021 році.
Комітет з питань освіти розглядає зміни до закону про повну загальну середню освіту
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій проводить засідання. Про це інформує пресслужба Верховної Ради.

Порядок денний

  1. Про особливості організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів закладів освіти України у 2021 році.
  1. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про повну загальну середню освіту” (щодо узгодження окремих положень законодавства) (реєстр. № 3808 від 08.07.2020, н.д. Р. Павленко, М. Бондар, В. Сюмар, М. Княжицький, А. Чийгоз).
  1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей (реєстр. № 3587 від 03.06.2020, КМУ).
  1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей (реєстр. № 3587-1 від 19.06.2020, н.д. Н. Королевська, Ю. Павленко, Ю. Солод).
  1. Проект Закону про самоврядування медичних професій в Україні (реєстр. № 2445-д від 03.07.2020, н.д. А. Дубнов, М. Радуцький, О. Дмитрієва, В. Зуб та інші).
  1. Проект Закону про ратифікацію Угоди про співпрацю між Кабінетом Міністрів України та Урядом Суверенного Військового Ордену Госпітальєрів Святого Іоанна Єрусалимського, Родосу і Мальти (реєстр. № 0068 від 10.09.2020, КМУ).
  1. Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо здійснення заходів спрямованих на включення Національного дендрологічного парку “Софіївка” Національної академії наук України до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО та його розвитку (реєстр. № 4047 від 03.09.2020, н.д. М. Потураєв, Є. Кравчук, О. Корнієнко, А. Яценко та інші).
  2. Проект Постанови про відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Савича Сковороди (реєстр. № 4084 від 11.09.2020, н.д. І. Фріз, А. Герасимов, І. Геращенко, М. Іонова, М. Бондар, М. Княжицький, О. Копанчук та інші).
  1. Про затвердження кандидатур на здобуття щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.
  2. Про підтримку пропозиції щодо необхідності внесення змін та доповнень до Постанови Верховної Ради України “Про  встановлення щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів” № 131-V від 14 вересня 2006 року.
  3. Про організацію надання освітніх послуг в загальноосвітніх закладах охорони здоров’я.
  4. Про конкурс на іменні стипендії Верховної Ради України для молодих вчених – докторів наук на 2021 рік.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у 2021 році випускники шкіл, які планують вступати до закладів вищої освіти (ЗВО), матимуть можливість самостійно обирати, яку саме роботу виконуватимуть під час зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) ‒ з української мови і літератури чи лише з української мови. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва